Sähkötyöt ja muut työt alihankintana Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

LVI- ja hitsaustöiden yhteydessä voimme hankkia yhteistyökumppaneiltamme alihankintana kaikki projektissa tarvittavat muut työt, kuten sähkötyöt tai kylmälaitteiden osaamista vaativat työt. 

Toiminta-alueemme kattaa Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan. Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä ja erikokoisia yrityksiä kivijalkaliikkeistä tehtaisiin.

Kattava kumppaniverkosto

Meillä on käytettävissämme kattava verkosto keskipohjanmaalaisia yrittäjiä ja yrityksiä, jotka kaikki ovat oman alansa vahvoja ammattilaisia. Näiden toimijoiden osaaminen on käytettävissämme kaikissa vastaanottamissamme toimeksiannoissa. Pystymme huolehtimaan itse suorittamiemme LVI-töiden lisäksi siis monista muista projektisi töistä.

Hoidamme projektiasi varten muun muassa:

  • sähkötyöt

  • rakennustyöt

  • kylmälaiteasennukset ja -huollot

  • LVI-konsultoinnin.

Teemme asiat mahdollisimman helpoksi sinulle. Kun asioit kanssamme, saat kaiken tarvitsemasi yhden ja saman yrityksen kautta.

Sähkötyöt ammattilaiselta

Sähkötyöt kannattaa aina antaa kokeneen ja luotettavan ammattilaisen käsiin. Me hoidamme paikalle ammattilaisen, kun sellaista tarvitaan tekemiemme LVI-töiden yhteydessä. Alihankkijoina käyttämämme sähköalan osaajat tekevät kaikenlaiset sähköasennus- ja korjaustyöt. Sähkötöiden yhteistyökumppaneillamme on vankka ammattitaito ja kaikki vaaditut sähköalan pätevyydet ja luvat.

Rakennustyöt uudisrakentamisesta korjauksiin

Yhteistyöverkostostamme löytyvät myös varmaotteiset tekijät kaikenlaisille rakennustöille, oli kyse sitten uudis- tai korjausrakentamisesta. Kumppaneidemme hoitamiin rakennustöihin kuuluvat kaikki remontti- ja rakennustyöt sisällä ja ulkona − kaakeloinneista ja kalusteasennuksista ulkoseinien muurauksiin ja maalauksiin.

Kylmälaitteiden asennukset ja huollot

Keskipohjanmaalaiset kumppanimme hoitavat kaikki kylmäkoneisiin liittyvät asennukset, huollot ja korjaukset ammattitaidolla. Saat kauttamme apua laitteen merkkiin tai valmistusvuoteen katsomatta. Teemme usein töitä, joissa vaaditaan osaamista esimerkiksi lämpöpumppuihin, ilma-vesilämpöpumppuihin, vedenjäähdytyskoneisiin, kylmiö- ja pakastehuoneisiin ja kauppojen kylmälaitteistoihin liittyen. Älä siis epäröi kääntyä puoleemme!

Ota yhteyttä