Teemme TIG-hitsaukset Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Telvi Oy Kokkolasta tekee TIG-hitsaukset aina vaativista putkistojen hitsauksista pieniin korjaushitsaustöihin. Palvelemme Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella kaikkia TIG-hitsauksia tarvitsevia asiakkaita pienistä suuriin toimijoihin.

Pätevät hitsaajamme palvelevat

Meiltä onnistuvat kaikki TIG-hitsausta edellyttävät työt. Useimmiten teemme yrityksemme tehtäväkentän mukaisesti kaukolämpölinjoissa vaadittavia TIG-hitsauksia. Hitsaajamme ovat suorittaneet pätevyyskokeen EN ISO 9606-1.

 

Voit siis kääntyä puoleemme:

  • kaukolämpölinjojen TIG-hitsauksissa

  • kokonaisten putkistojen TIG-hitsauksissa

  • pienissä TIG-korjaushitsauksissa

  • mustalle ja hapon kestävälle tehtävissä TIG-hitsauksissa.

Kerromme mielellämme lisää monipuolisista ja erityistä ammattitaitoa vaativista palveluistamme, kuten juuri TIG-luokkahitsauksista. Kysy lisää myös vuosihuoltosopimuksistamme!

Tästä yhteystietoihin

Jätä hitsaus ammattilaisen hoidettavaksi

TIG-hitsaus eli kaasukaarihitsaus on menetelmä, jota käytetään yleisesti putkien ja putkistojen hitsauksessa. Sitä käytetään myös monilla teollisuuden aloilla hitsattaessa erityisen ohuita materiaaleja sekä titaanin kaltaisia erikoismateriaaleja. TIG-hitsauksen etuja ovat muun muassa hyvä lämmön, sulan ja tunkeuman hallinta. 

Kattava kalustomme mahdollistaa TIG-hitsausmenetelmän käyttämisen. TIG-hitsaus vaatii myös työvaiheiden ja materiaalien tarkkaa tuntemusta sekä erityistä ammattipätevyyttä. Anna osaavan henkilökuntamme hoitaa hitsaustyösi! Yrityksemme asentajilla on vaadittavat pätevyydet ja vahva kokemus TIG- hitsauksista.

Tuomme ajantasaiset hitsauslaitteet mukanamme

Käytössämme on nykyaikainen ja laadukas MIG-/MAG-, TIG-, puikko- sekä kaasuhitsaustyövälineistö, jonka avulla työt onnistuvat kaikissa tarvittavissa kohteissa.

Ota yhteyttä