LVI-työt asiantuntemuksella Kokkolasta koko Pohjanmaalle ja Keski-Pohjanmaalle

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Telvi Oy hoitaa kaikki LVI-työt asennuksista huoltoihin, kunnossapitoihin ja korjauksiin. Palvelemme Kokkolasta käsin koko Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella niin yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä, huoltoyhtiöitä kuin eri kokoisia tehtaita vahvalla, pitkän alan työkokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla.

Kattavat LVI-alan palvelut

Meiltä saat kattavat LVI-palvelut aina pienistä huoltotöistä, kuten hananvaihdosta, kokonaisvaltaiseen putkiurakointiin. Olet sitten rakentamassa uutta tai korjausrakentamassa vanhaa, saat meiltä avun putkitöissä ja muissa LVI-alan töissä:

  • Teemme lämmitysjärjestelmien asennus-, huolto- ja korjaustyöt kokonaisvaltaisesti.

  • Toteutamme käyttövesi- ja viemärijärjestelmien asennus-, huolto- ja korjaustyöt sekä putkiremontit kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla.

  • Hoidamme ilmanvaihtojärjestelmien ja ilmalämpöpumppujen asennus-, huolto- ja korjaustyöt osaavin ottein.

Tarjoamme kaikki palvelumme myös kätevällä vuosihuoltosopimuksella!

Kysy lisää palveluistamme

Asennukset ja huollot merkkiin katsomatta

Asennamme ja huollamme LVI-laitteita niiden merkkiin ja ikään katsomatta Kokkolassa ja koko Keski-Pohjanmaan alueella, kuten Halsualla, Kannuksessa, Kaustisilla, Kokkolassa, Lestijärvellä, Perhossa, Toholammilla ja Vetelissä. 

Olemme erikoistuneet tehtaiden tarvitsemiin asennuksiin ja kunnossapitoihin, mutta palvelemme myös muita yrityksiä sekä taloyhtiöitä, huoltoyhtiöitä ja yksityisiä kotitalouksia vuosikymmenten kokemuksella. Kokemuksemme ansiosta tunnemme erilaiset laitemerkit ja niiden ominaisuudet kuin omat taskumme!

Soita meille

Kun esimerkiksi putki menee rikki tai vesijohto vuotaa, on asia syytä korjata mitä pikimmiten. Näin vältytään mahdollisesti pitkiltä ja kalliilta remonteilta. Kun vika yllättää, saat meiltä LVI-asennukset, -huollot ja -korjaukset nopeasti, kellonaikaan katsomatta. 

Soita meille, niin asentajamme saapuu paikalle, etsii vian ja korjaa sen ennen kuin suurempia vahinkoja ehtii syntyä. Ammattitaitoiset asentajamme osaavat korjata kaikki lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmiin liittyvät viat.

Ota yhteyttä!