Ilmastointihuolto vuosien kokemuksella Kokkolan seudulla

Ota yhteyttä ja tilaa ilmastointihuolto

Tarjoamme monipuoliset ilmastointihuollot  Pohjanmaan ja  Keski-Pohjanmaan alueella. Palvelemme ilmastointiasioissa vuosien kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla. Asiakkaisiimme kuuluvat kaikenlaiset toimijat teollisuudesta yksityisiin kotitalouksiin.

Kaikki toimivaan ilmastointiin meiltä

Saat meiltä kokonaisvaltaisesti kaiken, mitä toimiva ilmastointi edellyttää. Teemme ilmanvaihtojen asennuksia, säätöjä ja nuohouksia luotettavasti ja vuosien mukanaan tuomalla vahvalla kokemuksella.

Meiltä hoituvat tarpeidesi mukaan räätälöityinä kokonaisuuksina:

  • ilmanvaihtojärjestelmien asennukset

  • ilmanvaihtojärjestelmien nuohoukset ja muut puhdistukset

  • ilmanvaihtojärjestelmien säätö-, mittaus- ja huoltotyöt

  • ilmanvaihtokoneiden saneeraukset

  • korvausilmaventtiilien asennukset

  • erilaiset suunnittelutyöt ja konsultointi

  • ilmastoinnin huollot kätevällä vuosihuoltosopimuksella.

Tarvittaessa videokuvaamme ilmanvaihtohormit ja annamme raportin niiden kunnosta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pidä ilmastointi kunnossa säännöllisellä huollolla

Ihminen viettää suurimman osan ajastaan sisätiloissa. Hyvä ilmanvaihto takaa puhtaan sisäilman ja siten asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnin. Hyvä ja toimiva ilmastointi on tärkeää myös rakennuksen kunnon säilymisen kannalta. Oikein toteutettu ilmanvaihto auttaa lisäksi säästämään energiaa. 

LVI-asentajillamme on pitkä kokemus erilaisten ilmanvaihtojärjestelmien huolloista ja nuohouksista. Hoidamme sekä teolliset että muut ilmanvaihtojärjestelmät merkkiin ja valmistusvuoteen katsomatta koko Keski-Pohjanmaan alueella. Voit tilata meiltä huollon kertaluontoisesti, mutta suosittelemme lämpimästi huoletonta vuosihuoltosopimusta. Vuosihuoltosopimuksella varmistat sen, että ilmastointi pysyy kunnossa vuodesta toiseen, ilman että sinun täytyy miettiä asiaa sen enempää. Anna meidän huolehtia puolestasi!

Toimialan laajennus

Uudella tuotantolinjalla tehdään paksuseinämäistä (1,5mm) kanttista ilmastointi kanavaa. Kapasiteetti kasvaa arviolta 30% Pyritään minimoimaan ympäristön kuormitus toiminnassa. Kanavistoa tehdään teollisuuteen Esim. paikkaan jossa joudutaan kanavistot uusimaan aika ajoin. Paksumpi kanava kestäisi pitempään jolloin ympäristön kuormitus olisi vähäisempää.

Huollot tarvittaessa myös nopealla aikataululla

Menikö ilmastointi rikki? Tuntuuko sisäilma hieman tunkkaiselta ja haluaisit tarkistaa ilmastoinnin toimivuuden? Saat meiltä ilmastointijärjestelmän huollon vikatilanteessa tai sellaista epäillessäsi nopeallakin aikataululla, jopa kellonaikaan katsomatta. Kokeneet LVI-asentajamme tarkistavat ilmastointilaitteesi ja tekevät tarvittavat puhdistukset ja säädöt. Varmistamme huollon yhteydessä sen, että ilmanvaihto toimii jatkossa kuten pitääkin.

Ota yhteyttä!