Ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöä tuottavat järjestelmät Keski-Pohjanmaalle ja muualle Pohjanmaalle

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Telvi Oy:ltä saat ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöä tuottavat järjestelmät Keski-Pohjanmaalla ja muualla Pohjanmaan alueella. Monipuolisena LVI-alan liikkeenä tarjoamme myös laitteiden asennukset ja huollot.

 

Asennamme ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöjärjestelmät muun muassa kotitalouksille, mutta teemme asennukset myös suurempina kokonaisuuksina esimerkiksi taloyhtiöille, teollisuuden toimijoille sekä halleihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Energiatehokkaat ilma-vesilämpöpumput

Myymme, asennamme ja huollamme ilma-vesilämpöpumput, joiden avulla lämmität sekä sisätilat että käyttöveden. Ilma-vesilämpöpumpun voi asentaa täydentäväksi järjestelmäksi vesikiertoista patteria tai lattialämmitystä käyttävään kiinteistöön tai kiinteistön ainoaksi lämmitysjärjestelmäksi.

 

Ilma-vesilämpöpumppu auttaa pienentämään lämmityskustannuksia ja säästämään siten myös rahaa. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aurinkoenergiaa käyttävä maalämpö

Asennamme maalämpöjärjestelmän, joka siirtää maaperään varastoituneen ilmaisen aurinkoenergian rakennuksen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Lämmön talteenotto onnistuu joko kallioon poratun lämpökaivon tai maahan kaivetun keruupiirin ja maalämpöpumpun avulla.

 

Maalämmön avulla voit alentaa lämmityskustannuksia huomattavasti. Tekemäsi satsaus maksaa siis nopeasti itse itsensä takaisin. Maalämpöpumppumme ovat myös pitkäikäisiä.

 

Aurinko lämmittää maaperää myös Suomen olosuhteissa siten, että maahan varastoitunut energia lämmittää sisätilat läpi talven. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Tuki öljylämmityksestä luopumiseen

Valtio tarjoaa avustusta öljylämmityksestä luopumiseen ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille. Avustusta voidaan myöntää lämmitystapamuutoksille, joiden kustannukset ovat syntyneet aikaisintaan 1.6.2020. Avustusta voi hakea niin kauan kuin siihen osoitettua määrärahaa on jäljellä.

Avustukseen osoitetut/osoitettavat määrärahat riittävät syksyn 2022 tiedon mukaan yhteensä noin 36 000 öljy- ja kaasulämmityksen vaihtajalle. Näet ajantasaisen hakemustilanteen sivun lopusta.

Lue lisää ELY-keskuksen verkkosivuilta. Annamme mielellämme hinta-arvion lämmitystaparemonttia varten.

Ely-keskuksen verkkosivut