Vi utför TIG-svetsning i Karleby och på andra håll i Mellersta Österbotten och Österbotten

Kontakta oss och fråga mer om våra tjänster!

Telvi Oy från Karleby utför tig-svetsning allt från krävande rörledningssvetsning till mindre reparationssvetsningsarbeten. Vi betjänar alla kunder i behov av TIG-svetsning i hela Österbotten och Mellersta Österbotten, från små till stora operatörer.

Våra erfarna svetsare betjänar

Vi utför all typ av arbete som kräver TIG-svetsning. I de flesta fall utför vi den TIG-svetsning som krävs i fjärrvärmeledningar i enlighet med vårt företags uppdrag. Våra VVS-installatörer har de kvalifikationer som krävs för svetsarbeten.

Du kan vända dig till oss för:

  • TIG-svetsning av fjärrvärmeledningar

  • TIG-svetsning av hela rörledningar

  • mindre TIG reparationssvetsning

  • Svart- och syrafast TIG-svetsning.

Vi berättar gärna mer om våra mångsidiga och professionella tjänster, såsom svetsning i TIG-klass. Fråga också mer om våra årliga underhållskontrakt!

Kontaktinformation

Överlåt svetsningen till proffsen

TIG-svetsning, eller gasbågsvetsning, är en metod som vanligtvis används vid svetsning av rör och rörledningar. Det används även i många industrier för svetsning av ultratunna material samt specialmaterial som titan. Fördelarna med TIG-svetsning inkluderar bra värme-, fusion- och penetrantprovning.

Vår omfattande utrustning möjliggör användning av TIG-svetsmetoden. TIG-svetsning kräver också exakta kunskaper om arbetsmoment och material, samt speciella yrkeskvalifikationer. Låt vår kunniga personal ta hand om din svetsning! Våra installatörer har överträffliga kvalifikationer och stor erfarenhet av TIG-svetsning.

Vi tar med oss moderna svetsningsmaskiner när vi kommer

Vi använder modern och högkvalitativ MIG/MAG-, TIG-, stick- och gassvetsutrustning, vilket möjliggör proffesionellt arbete på alla nödvändiga platser.

Ta kontakt