Elarbeten och andra underleverantörsarbeten i Österbotten och Mellersta Österbotten

Kontakta oss och fråga mer!

I samband med VVS- och svetsarbeten kan vi med våra samarbetspartners erbjuda allt annat arbete som krävs för projektet, såsom elarbeten eller arbeten som kräver kompetens inom kylutrustning.

Vårt verksamhetsområde omfattar Österbotten och övriga Mellersta Österbotten. Vi betjänar hushåll, husbolag och företag av alla storlekar, från stenfotsbutiker till fabriker.

Omfattande samarbetsnätverk

Vi har ett omfattande nätverk av mellersta österbottniska entreprenörer och företag, som alla är proffs inom sina respektive områden. Dessa operatörers kompetens finns tillgängliga för oss i alla uppdrag vi får. Utöver det VVS-arbete vi utför har vi möjlighet att ta hand om många andra projektarbeten.

Inför ditt projekt sköter vi bland annat:

  • Elarbeten

  • Byggarbeten

  • Installation och underhåll av kylutrustning

  • VVS-konsultation.

Vi gör det så enkelt som möjligt för dig. När du gör affärer med oss ​​får du allt du behöver genom ett och samma företag.

Elarbete utfört av proffs

Elarbeten ska alltid lämnas över till ett pålitligt proffs med erfarenhet. Vi skickar ett proffs på plats när det behövs i samband med de VVS-arbeten vi utför. Experterna inom elbranschen vi använder som underleverantörer gör alla typer av elinstallations- och reparationsarbeten. Våra elpartners har en gedigen professionalism och alla krävda kvalifikationer och tillstånd inom elbranschen.

Byggarbete från nybygge till reparationer

I vårt samarbetsnätverk ingår även komponenter för alla typer av byggarbeten, vare sig det är ny- eller renoveringsbyggnation. Byggarbetet som utförs av våra samarbetspartners omfattar alla renoverings- och byggarbeten inomhus och utomhus – från plattsättning och möbelinstallation till murning och målning av ytterväggar.

Installation och underhåll av kylutrustning

Våra samarbetspartners i Mellersta Österbotten sköter alla installationer, underhåll och reparationer relaterade till kylmaskiner med professionalism. Du kan få hjälp av oss oavsett märke eller tillverkningsår på apparaturen. Vi utför ofta arbeten som kräver kompetens inom områden som värmepumpar, luft-vatten värmepumpar, vattenkylare, kylar och frysar samt kylutrustning i butik. Tveka inte att vända dig till oss!

Ta kontakt